A világ legjobb luxusmárkái közé másodszor is bekerült a Spirit Hotel

0

A sárvári Spirit Hotel Thermal Spa ***** ismét elnyerte a Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards legkiválóbbaknak járó „Signum Virtutis” díjat, mellyel minden évben a világ vendéglátói, szállodaipari, utazási és szolgáltatói szektorainak legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtó képviselőit jutalmazzák.

A sárvári luxushotel már a tavalyi díjátadón is bekerült a világ különleges prémium márkákat és szolgáltatásokat tömörítő elit klubjába, az idei díjkiosztón pedig duplán ismételték meg a sikert. A szálloda tavaly „spa” kategóriában kapta meg a „Signum Virtutis” címet. Ebben az évben pedig először a „hotels and resorts”, továbbá a „spa” kategóriában másodszor is elnyerte a legkiválóbbnak járó elismerést.

Kaisinger András, a Spirit Hotel vezérigazgatója óriási elismerésnek tarja a „Signum Virtutis” címet. Különösen fontos számára, hogy a díj nemcsak szakmai elismerést jelent, hanem visszajelzés a közönség részéről is, hiszen a nyertesek sorsa a szakmai bizottság értékelése mellett a közönségszavazáson is múlik. Kaisinger András szerint  a magas színvonalú spa szolgáltatások és a Spirit csapatának magas szakmai tudása mellett a professzionális egészségmegőrző kezelések és az egyedülálló mySPIRIT Egészségprogram teszik sikeressé a hotelt.

Niklai Ákos, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke elmondta, a prémium és luxus  kategóriájú hotelek nagyon fontos szerepet játszanak a hazai turizmus, a szálloda és vendéglátóipar fejlődésében. Mint mondta, ők a szakma véleményvezérei, ők a leginkább tájékozottak a nemzetközi trendek és vendégelvárások terén. Az alacsonyabb kategóriájú szállodák őket követik, így fontos szerepük van a szállodai termékek és a legjobb gyakorlat kialakításában, sikereik lendületet adnak a magyar szállodaipar fejlődésének újabb lépcsőihez.

Forrás: MTI

Előző cikkHarmónia Termál Hotel***
Következő cikkŐszi boros wellness napok Móron, a Bakony és Vértes ölelésében

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here