Ünnepeltek a sportos menedzserek

0

A Menedzserszövetség Alapítványa a kilenc regionális viadalt és a fővárosi döntőt magában foglaló XIII. Országos Menedzser Teniszbajnokság pontversenyén élen végzett versenyzők jutalmazása, a támogatók köszöntése és új kapcsolatok kialakítása céljából évzáró Díjkiosztó Gálát rendezett az EXPO Congress Hotel Sky termében. A rendezvényre meghívást nyertek az egyes versenyeket rendező klubok, a Menedzserek Országos Szövetsége / MOSZ / vezető tisztségviselői, a partner szervezetek és a média képviselői is.

Hámori Tamás, a Manager Open ötletgazdája és alapítója, a Bajnokság versenyigazgatója nyitotta meg a rendezvényt és elmondta idén több mint négyszázan vettek részt az egyes tornákon, ez a szám mintegy 15 %-os növekedést jelent az elmúlt évhez képest. A Manager Open ma már egy sikeres brand, úgy a tenisz, mind az üzleti világban. Folyamatban van a jövő évi naptár összeállítása. Újdonságként  az egyes régiós versenyek megrendezésének kritérium rendszere és egy etikai kódex is hamarosan összeállításra kerül.

Dr. Nyulász András, a MOSZ elnökségi tagja kiemelte, a teniszbajnokság Hámori Tamás vezetésével immár tizenharmadik éve hirdeti és valósítja meg a szövetség sportirányú elkötelezettségét, míg Pintér Balázs, a Menedzser Alapítvány vezetője a honlap, benne a pontverseny fokozódó népszerűségéről szólt. Nemes Róbert, a szálloda igazgatója megtiszteltetésnek nevezte, hogy első ízben lehettek e tradicionális esemény megrendezői. Jelenleg a fővárosban egyre bővülő szállodai kínálat ellenére még mindig a tizenkettedik emeleten lévő SKY termük adja Budapest egyik legszebb panorámáját.

Ezt követően az idei Manager Open támogatóinak köszöntésére került sor. Szabó Petronella, a Qatar Airways Marketing and E-commerce Executive menedzsere, Feterik Flórián, a Fiat Chrysler Automobile / FCA / munkatársa, Dr. Kanizsai Zsuzsa, a Neckermann Utazási Iroda kereskedelmi igazgatója, Hajdú Kata, az Abigail Galéria tulajdonosa, Daróczy Péter, az Óramű Kft. ügyvezető igazgatója, Szabolcsik Tamás, a Béres Zrt. marketingese, Amberger Árpád, a Globomax Zrt. ügyvezető igazgatója, Czeiszing Miklós, a Német Turisztikai Ügynökség igazgatója, Fekete Noémi, az Angels Hostess Ügynökség szakmai vezetője, valamint Nyulász András, a Gastland Flight Catering Kft. egyik tulajdonosa egyaránt a Vylyan Pincészet egy-egy üveg borát, valamint a Pauker Nyomda díszoklevelét kapták kézhez.

Nagy érdeklődéssel várt esemény volt a pontverseny legeredményesebb játékosainak jutalmazása, sorrendben: Horváth Sándor (Budapest), Ludányi Zoltán (Gyöngyös), László Csaba (Agárd), Szabolcsi Gábor (Budapest), Szécsi Gábor (Agárd), Fricz Dániel (Gyöngyös), Úr Tibor (Budapest), Szabó Zoltán (Nyíregyháza), Fazekas Dániel (Debrecen). Az idősebb korosztályban Váry András és Nádasi Tamás (Budapest), míg a hölgyek között Bálint Sára (Salgótarján) és Gyenes Kata (Kecskemét) részesült tárgyi jutalomban. Az értékes ajándéktárgyakat a következő cégek biztosították: a Neckermann, az Óramű Kft., az Abigail Galéria, az FCA, a Danubius Hotel Group, a Decathlon, a Chivas Regal és a MOB. Emellett a fent nevezett versenyzők egy-egy díszoklevelet is kaptak.

Ezután a versenyigazgató bemutatta a kiállítókat, nevezetesen a Gastland Flight Catering Kft-t, amely ízletes hideg konyhai készítményeit szolgálta fel, a Vojtek Pincészetet, amely legjobb prémium boraiból tartott kóstolót, valamint a nemrég Budapesten üzletet nyitó The Box Donut céget, a legújabb hazai gyártású fánkokat forgalmazó vállalkozást. Mind három cég termékei nagy sikert arattak.

Az est folyamán külön díjat kapott Hegyesi László, a Szervátültetettek Európa- és Világbajnok teniszezője ez évi eredményeiért, Timku Szabolcs kiemelkedő, fair play cselekedetéért, Pósfai Gyula az MTI tudósítója sajtó munkájáért, továbbá Tóth Marika, az Alapítvány pénzügyi felelőse évtizedes megbízható munkájáért. A különleges hangulatú  rendezvényen a jelenlévők örömmel ismerkedtek meg egymással. Ezzel a Gála is hozzájárult a Manager Open egyik alapvető céljához, ismeretségek, barátságok, de akár új üzleti kapcsolatok kialakításához.

Hámori Tamás befejezésül megköszönte az eseményről most távol maradt további szponzorok támogatását is, valamint a szálloda menedzsmentjének a kiváló helyszín biztosítását. Kiemelte Révi Anna hotel menedzser és Szakos Péter fotós professzionális munkáját. A résztvevők azzal búcsúztak, hogy ismét találkoznak a jövőre már XIV. Menedzser Teniszbajnokságon, amely a szokásos sajtótájékoztatót követően az idén a legjobb rendezés díját elnyerő áprilisi győri viadallal indul.

http://manageropen.hu/

Előző cikkTovább az ipari digitalizáció útján
Következő cikk„Láthatatlanul” a csatornákban

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here