Újdonságok a digitális világ „csúcstalálkozóján”

0
2017-es nemzetközi CES-en rengeteg újdonság kerül bemutatásra.

A Kingston például bemutatta a világ legnagyobb kapacitású USB-meghajtóját. A DataTraveler Ultimate GT akár 2 TB tárhelyet és az 1. generációs USB 3.1 (USB 3.0) szabványnak megfelelő teljesítményt biztosít.

Miondani sem kell, hogy elképesztő mennyiséget lehet tárolni ezen a kis méretű eszközön, például akár 70 órányi 4K felbontású videót. Az USB-kulcs kiváló minőséget garantál, cinkötvözet anyagának köszönhetően pedig rázkódástűrő. Kompakt méretéből adódóan könnyen hordozható, így a technológia megszállottjai és az informatikai szakemberek egyszerűen tárolhatnak és kezelhetnek nagy helyigényű fájlokat.

A Kingston folyamatosan feszegeti saját határait és keresi az új technológiai megoldásokat. A DataTraveler Ultimate GT a 2013-ban forgalomba hozott 1 TB-os meghajtónk méltó utódja.  A kapacitás megduplázásával a felhasználók könnyen kezelhető formában bővíthetik mobil adattárolási lehetőségeiket, egyszerűen tárolhatnak és szállíthatnak nagyobb mennyiségű adatot is” – mondta Jean Wong, a Kingston flash üzletágának igazgatója.

Önnek milyen újdonságai vannak?
Mi az, amiben fejlődött az elmúlt évben?A termékei, szolgáltatásai miben tudnak többet, mint ezelőtt 2 évvel?

Ha van változás önnél, javult valamiben, akkor mutassa be személyesen! Így a leghatékonyabb!

A világcégek a CES nélkül is, találkozó nélkül is képesek lennének a világ figyelmét felhívni újdonságaikra. Mégis fontosnak tartják, tudják, hogy találkozni kell.

Személyesen, élő szóban bemutatni, elmagyarázni az előnyöket, a technológiát – egészen más.

Mit jelent egy találkozó?

Megmutatni a potenciális vevőknek, a piacnak, hogy jelen vagyunk, fejlődünk, hogy ránk számíthatnak. Képesek vagyunk olyan megoldásokat hozni, amelyek jobbá tehetik a vevőink életét.
Ráadásul egy találkozón lehet igazán együttműködési lehetőségeket keresni, találni.


Önnek is adva van az Együttműködő Vállalkozók Országos Találkozója, ahol egészen különféle iparágakból megismerhetik az ön termékeit, szolgáltatásait. Várjuk szeretettel!

(A fotó és az információ: www.digitalhungary.hu)

Előző cikkEgyüttműködés, innováció és siker két magyar cég között
Következő cikkTöbb száz üzleti tárgyalás egy nap alatt

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here