TÜNDÉRKERT HOTEL és Rendezvényközpont – Noszvaj

0

A Tündérkert Hotel korábban is rendezvényközpontként üzemelt, így a legbonyolultabb szervezési igény kielégítésére is alkalmas.

A De la Motte kastély közelsége, annak állandó rendezvényei biztosítékai annak, hogy a tapasztalt szakmai csapat mellett a tökéletes rendezvények lebonyolításához szükséges infrastruktúra is adottak a Tündérkertben.

  • Legyen szó céges rendezvényről vagy party-ról, báli ünnepségről, a termek nagysága és elhelyezkedése nem szab határt a lehetőségeknek.
  • A Tündérkertbe hozott rendezvényeknek valóban csak a képzelet szabhat határokat. Miért? Mert igény szerint alakítható hangulata és kínálata is. A hotel mellett található kastély békebeli termei és a modern kialakítású szállodai lehetőségek a programok tárházát nyitják meg a cégek előtt.
  • A vendéglátás páratlan: a Tündérkert Ambrózia bisztrója kitűnő és változatos kávészüneteket biztosít vendégeinek. Az ebédet és vacsorát házias és nemzetközi ízek ötvözésével a díjnyertes Oxigén Hotel séfjei készítik el. Vadételek, bio alapanyagok, egyéni diéta, speciális igények sem jelentenek akadályt. Előzetes egyeztetés után minden vendégünk elégedetten távozhat.

A szállodáról:

A szintén noszvaji Tündérkert Hotel és Rendezvényközpont 2016-ban nyitotta meg kapuit. A korábban oktatási továbbképző központként működő komplexum így kapott 36 darab, mesés vintage stílusban berendezett szobát is, melyek közül 6, a hotellel egybe épült barokk, copf stílusú De la Motte kastély egyik szárnyában került kialakításra. A szállodához és a kastélyhoz egy óriási ősfás angolkert is tartozik, ami számos outdoor tevékenységnek ad otthont.

http://bit.ly/tunderkert_rendezveny

Előző cikkOXIGÉN HOTEL **** Superior– Noszvaj
Következő cikkDuna Relax & Event Hotel**** – Ráckeve

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here