Szakértőink

Vereb István – az együttműködés alapú értékesítés és vállalatfejlesztés szakértője

Az Együttműködő Vállalkozók Szervezete alapítója. Rendületlenül hisz abban, hogy összefogással és együttműködéssel csodálatos dolgokat lehet létrehozni és elérni. Célja, hogy az országban minél több vállalkozó, üzletember megismerhesse egymás értékeit, megbízzanak egymásban és elképesztő üzleteket hozzanak tető alá az együttműködésnek köszönhetően. Mottója: “Egynek minden nehéz, sokaknak semmi sem lehetetlen.” Széchenyi István
www.uzletiegyuttmukodes.hu


Schwarczenberger Istánné, Mária – vállalatirányítási szakértő

Gépészmérnök, gazdasági mérnök végzettsége és egyetemi doktori címe van. 25 év óta foglalkozik csapatával saját fejlesztésű integrált vállalatirányítási rendszer fejlesztésével, bevezetésével és üzemeltetésével. Több mint 100 cégnél adaptálták a BMS rendszert. Céljuk a cégre szabott átlátható és hatékony működés, a dinamikus fejlődés feltételeinek biztosítása, a szervezet és folyamatok optimális kialakítása.
www.bmsinformatika.hu


Bálint József – Üzleti Megbízhatóság díjas adószakértő

A NAV-nál volt korábban revizor. Így pontosan érti és tudja, hol és mire kell figyelnie egy kkv vezetőnek, hogy „jóban legyen” az adóhatósággal és ne kapjon büntetést.
www.adomagus.hu

 


Gergely Gábor – az ország első és egyetlen Üzleti Megbízhatóság Díjas honlapmarketingese

Az Alphadesign alapítójaként már 13 éve foglalkozom azzal, hogy cégeknek, vállalkozásoknak segítek több partnert, ügyfelet szerezni az internetről. Lényegretörő kommunikációval, tiszta felépítéssel segítünk honlapodon, így kiemelkedsz a versenytársak közül és azonnal megragadod célcsoportod figyelmét.
www.honlapmegoldasok.hu


Tápai János – biztosítási szakértő

2007-től dolgozik független biztosítási alkuszként. Az ország egyetlen Üzleti Megbízhatóság Díjas biztosítási szakértője.
A feladatok elvégzéséhez a lehető legmodernebb alkuszi infrastruktúrát biztosítja. Így tudja az ügyfelek igényeit korszerű módon kielégíteni.
www.biztositas.ma


A továbbiak feltöltés alatt …