Regisztráció

MOST ÖN IS RÉSZT VEHET AZ EGYÜTTMŰKÖDŐ GAZDASÁG PROGRAMBAN,

amelynek első lépése, hogy MÜV előfizető lesz.

Nincs semmi kockázata, hiszen 1 HÓNAP INGYENES KIPRÓBÁLÁSI LEHETŐSÉGET biztosítunk!
Bármikor meggondolhatja magát és visszavonhatja az előfizetési szándékát!

Kérem, adja meg az adatait az alábbi űrlapon!

Az előfizetés technikai lépései:

Ha kitölti az űrlapot, akkor minden hónapban 1969 Ft +áfával (2500 Ft-tal) terheljük a megadott bankszámlaszámláját. Ez így automatikus és nagyon kényelmes: nem tudja elfelejteni, nem kell adminisztrálgatni.

Az előfizetését bármikor lemondhatja.

Az űrlap kitöltésével ehhez a havi 1969 Ft+áfa terheléshez járul hozzá, semmi máshoz – ez azt jelenti, hogy akkor sem tudnám nagyobb összeggel terhelni a bankszámláját, ha akarnám.

3 lépcsős garancia a teljes biztonságához

  • Ha bármi gond lenne, akkor abból óriási botrány lenne, ami nekünk nem célunk. Rögtön elvesztenénk az emberek bizalmát és bezárhatnánk a boltot. Tehát, a becsületes, korrekt együttműködésnek vagyunk a híve.
  • A Braintree-vel intézzük a fizetést (PayPal-cég). Az AirBnB és az Uber is Braintree-t használ, a PayPal neve pedig ma már egyenlő a biztonságos online fizetéssel.
  • Nem látjuk a kártyaszámát. Az űrlap a Braintreehez fut be, és a teljes fizetést rajtuk keresztül intézi. Nem tudjuk megnézni, hogy milyen kártyaszámot ad meg, és nem tudjuk tárolni – és nem is akarjuk.

 

The registration form cannot be used because either a username or email field is required to process registrations. Please edit the form and add at least the email field. https://uzleti-vilag.hu/wp-admin/users.php?page=wpum-registration-forms#/