OXIGÉN HOTEL **** Superior– Noszvaj

0

Az Oxigén Hotel modern technikával felszerelt, kényelmesen alakítható termei kiváló helyszínei üzleti tárgyalásoknak, konferenciáknak, továbbképzéseknek és csapatépítéseknek.

A szálloda teljes körű lebonyolítással, szakmailag képzett rendezvényes szakemberekkel támogatja a sikeres rendezvénnyel járó presztízsnövelést.

  • A modern konferenciaterem 200 négyzetméteres, hangszigetelt mobil falakkal ellátott, így három kisebb részre tagolható igény esetén.
  • A több hektáros ősfás park, a hangszigetelt kistermek, a noszvaji látnivalók, a változatos túra útvonalak, a szakmai szakembergárda, a non stop business center sarok, az éjszakai wellness, az egri borvidék, a late check out szolgáltatás… mind páratlan összetevői egy kreatív, élménydús Oxigénes csapatépítésnek.
  • Vendéglátás: helyben elérhető frissesség és minőség! Látványkonyha, egészségmegőrzés, házias és helyi ízek, saját fűszerkert. Gasztronómiában határ csak a csillagos ég. Villás reggelik, kávészünetek, díszebédek megrendezését, biztosítását gyakorlott munkatársaink végzik. Az étkezések lebonyolítására alkalmas a konferencia terem, az előtte elhelyezkedő Foyer és a hotelben található mindkét étterem is.

A szállodáról:

Az angol vidéki stílusjegyekben gazdag, díjnyeretes noszvaji szálloda, az Oxigén Hotel****Superior, a Bükk hegység lábánál, alig 10 kilométerre fekszik Egertől. A különlegesen szép ősfás parkban található szálloda 50, modern, prémium eleganciával berendezett szobával rendelkezik.

Előző cikkCéges rendezvények egyedi természeti környezetben
Következő cikkTÜNDÉRKERT HOTEL és Rendezvényközpont – Noszvaj

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here