Napsütésben-hóesésben, rendezvények egész évben

0

Sokat olvashattunk már a sikeres rendezvények kulisszatitkairól. Mindannyian ismerjük a pontos költségvetés, kitűnő logisztika és modern konferenciatermek aranyháromszögét. De mi az, amit egy helyszín ehhez még hozzátehet?

Frekventált elhelyezkedés télen-nyáron

A téli hónapokban a megközelíthetőség kiemelten fontos szempontot jelent a kiszámíthatatlan útviszonyok miatt. De az év többi részében is adódnak olyan rendezvények, melynek résztvevőit az ország minden pontjából várják a Megrendelők. Szállodánk az M1-es autópályától 5 km-re, az M1-M0-M7 csomóponttól mindössze 10 percnyire található. Zord útviszonyok közepette is könnyen megközelíthető, hólánc és síléc nélkül is.

Rugalmas, vendégközpontú személyzet

Majdnem minden rendezvény esetében előfordulnak előre nem látható események. Néhány kolléga sajnálatos lebetegedése, a rendezvény ideje alatt felboruló napirendi csúszások, váratlanul kialakuló, csoportos kávészünet hiány vagy egy előre nem tervezett, reggelig tartó bowling bajnokság. Évtizedes gyakorlatunk során megtapasztaltuk, hogy mindez hozzátartozik a vendéglátáshoz, és azzal tudjuk leginkább segíteni Partnereinket, ha a legrövidebb időn belül hatékony megoldásokat találunk a váratlan helyzetekre és létszámmódosításokra.

Szakszerű bankett szolgáltatások

A szakavatott személyzet mellett elengedhetetlen a színvonalas konferencia szolgáltatások és helyszínek megléte. Üvegfalú, terasz- és erkélykapcsolatos, tágas konferenciatermeink még a borongós napokon is elegendő fényt biztosítanak a produktív munkához. A pihentető szünetekben frissen főtt kávéval, ropogós süteményekkel és Etyek-Buda dűnéi mentén híres borokkal és magyaros konyhával várjuk Önöket.

Ha csapatépítő programot, tréninget, meetinget vagy továbbképzést szervez, melyhez szakszerű segítséget vagy rugalmas helyszínt keres, keressen minket bizalommal.

Boza Anikó
www.szepiahotel.hu

Előző cikkŐszi boros wellness napok Móron, a Bakony és Vértes ölelésében
Következő cikk5 tévhit az ügyviteli rendszerek költségeiről

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here