Kedves Érdeklődő!

A Magyar Üzleti Világ (MÜV) kétféle lehetőséget kínál önnek, hogy tevékenységét, termékét, szolgáltatását népszerűsítse:

  1. a nyomtatott kiadvány (színes, B5-ös méret, 72 oldal) negyedévente jelenik meg és jut el 1800 kkv döntéshozóhoz a legkülönfélébb iparágakba.
  2. a MÜV portál pedig online segít önnek célbajuttatni az üzenetét.

A legjobb eredmény elérése érdekében a nyomtatott és az online kommunikációt eleve kombináltuk a média ajánlatunkban, hogy időegység alatt minél többféle formában juttathassuk el az ön üzenetét a vállalkozókhoz, döntéshozókhoz.

A táblázatban szereplő lehetőségek kifejezetten a hirdetések, üzleti információk, reklámanyagok megjelentetésére vonatkoznak.

Ha nem jelenik meg jól önnek a MÜV média ajánlat táblázat,
akkor (.pdf) formátumban itt letöltheti »

Kiegészítő információk

Nézzük, mit is jelentenek a táblázatban szereplő online csomagok:

MINI ONLINE CSOMAG:
(negyedévre vonatkozik)
  • 1 db üzleti, reklámcélú hírt, információt, ajánlatot jelentethet meg szöveggel, képpel 1 hónapig a szerződésben foglalt negyedév alatt.
  • 1-szer jelenik meg az „Együttműködések” című hírlevelünkben 1 hónap alatt az ön információja (cím, 2-3 mondat, link vagy a MÜV oldalára vagy az ön weboldalára)

Éves szerződés esetén a szolgáltatások 4 negyedévre értendők!

NORMÁL ONLINE CSOMAG:
(negyedévre vonatkozik)
  • 2 db üzleti, reklámcélú hírt, információt, ajánlatot jelentethet meg szöveggel, képpel 2 hónapig a szerződésben foglalt negyedév alatt
  • 2-szer jelenik meg az „Együttműködések” című hírlevelünkben 2 hónap alatt az ön információja (cím, 2-3 mondat, link vagy a MÜV oldalára vagy az ön weboldalára)

Éves szerződés esetén a szolgáltatások 4 negyedévre értendők!

EXTRA ONLINE CSOMAG:
(negyedévre vonatkozik)
  • 3 db üzleti, reklámcélú hírt, információt, ajánlatot jelentethet meg szöveggel, képpel 3 hónapig a szerződésben foglalt negyedév alatt.
  • 3-szer jelenik meg az „Együttműködések” című hírlevelünkben 3 hónap alatt az ön információja (cím, 2-3 mondat, link vagy a MÜV oldalára vagy az ön weboldalára)

Éves szerződés esetén a szolgáltatások 4 negyedévre értendők!

KIEMELT ONLINE CSOMAG:
(negyedévre vonatkozik)
  • 6 db üzleti, reklámcélú hírt, információt, ajánlatot jelentethet meg szöveggel, képpel 3 hónapig a szerződésben foglalt negyedév alatt.
  • 9-szer jelenik meg az „Együttműködések” című hírlevelünkben 3 hónap alatt az ön információja (cím, 2-3 mondat, link vagy a MÜV oldalára vagy az ön weboldalára)

Éves szerződés esetén a szolgáltatások 4 negyedévre értendők!

Érdekli valamelyik lehetőség?

Hívja a 70/389-2524-e számot, vagy írjon a szerkesztoseg@uzleti-vilag.hu -ra!

Növelje ismertségét, szerezzen konkrét érdeklődőket
SZAKMAI ANYAGGAL (tartalommarketing-stratégiával)
a nyomtatott kiadványban, illetve a portálon – elképesztően olcsón!

Ha szeretne többet tudni a szakmai megjelenésekről, írjon egy emailt
a szerkesztoseg@uzleti-vilag.hu -ra!


Írja le, mi a szándéka és milyen konkrét eredményeket szeretne elérni a megjelenésekkel! Ha megadja telefonszámát, rövid konzultáció keretében személyre szabott megoldásokat fogunk önnek adni.