Magyarország legnagyobb és leglátogatottabb minőségügyi rendezvénye

0

A XXIV. Nemzeti Minőségügyi Konferencia alkalmával  – 2017. szeptember 14-15. (Balatonalmádi, Hunguest Hotel Bál Resort) – újszerű, innovatív és szakmailag hasznos programot ajánlunk minden érdeklődő számára. A konferencián az Ipar 4.0 ipari forradalom kihívásaira koncentrálunk.

Eddigi ismereteink szerint a legtöbb ipari termelési folyamatban alapvetően megváltozik a felhasznált élő- és holtmunka aránya, megnő a digitalizáció szerepe, aminek következtében jelentősen megváltoznak a folyamatokkal kapcsolatos kommunikációs lehetőségek.

A prognosztizált változások közepette egy dolog biztosnak tűnik: az iparvállalatok számára a minőség továbbra is stratégiai fegyver marad a piacokért, illetve a fogyasztókért folytatott versenyben.

A Minőségügyi Konferencián teret és megvitatási lehetőséget biztosítunk az új ipari forradalom és az informatika robbanásszerű térhódítását taglaló előadásoknak. Előadás is lesz az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform által végzett kutatásokról, felmérésekről.

Legalább ennyire érdekesek és izgalmasak lesznek a generációváltás és a szükséges szemléletváltás kezelésének praktikái az új ipari forradalom kezdetén. Újszerű alkalmazásokat fognak bemutatni előadóink a logisztika, a lean menedzsment és a digitális irányítás szükséges összhangjának tekintetében.

Kiemelt fontosságú és újszerű lesz „Az innovatív minőségkultúra a XXI. században” szekció témái, melyben a tudomány képviselői, azaz 10 egyetemi oktató fogja ismertetni kutatási eredményeit a minőségkultúra fejlesztése és a tudásmenedzsment tekintetében. Talán megismerjük, hogy miért számol kétszámjegyű növekedéssel a robotipar.

Bizalommal ajánljuk az idei évi Nemzeti Minőségügyi Konferenciát minden közép- és felső szintű vezetőnek, illetve az irányítási rendszerekkel foglalkozó szakembereknek, akik értékes információkkal szeretnének gazdagodni és benchmarking tapasztalatokat szeretnének megismerni a napjainkban zajló változásokról, a gazdasági élet rohamos fejlődéséről, a mindenkit közvetlenül érintő ipari és digitális forradalomról.

Itt tájékozódhat: http://www.isoforum.hu/Programok-eloadasok/XXIV-Nemzeti-Minosegugyi-Konferencia

Rózsa András, az ISO 9000 FÓRUM Egyesület elnöke

Előző cikkA Julius-Globe-nál a flexibilitás és a partneri együttműködés hozta meg az áttörést
Következő cikkAlakíts ki kötődést elismeréssel! Bizalomépítés gesztusokkal

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here