Küzdelmes mérkőzések a Manager Open váci versenyén

0

A kilenc regionális tornából valamint a budapesti döntőből álló XIV. Menedzser Teniszbajnokság idei második versenyének – a Bajnokság történetében első alkalommal – a patinás Duna-parti város, Vác adott otthont. Helyszín az Optofit klub remek pályái voltak, amely egy sportkomplexum része, műfüves kisméretű labdarúgó pályával, klubház előtt hangulatos terasszal. Bent, többek között, fitnesz- tánc-és boksz terem is rendelkezésre áll a sportolni vágyóknak.

A pünkösdi ünnepek ellenére a helyi egyesületen kívül Budapestről, Gyöngyösről, Kecskemétről, sőt még Nyíregyházáról is érkeztek cégvezetők, menedzserek.

Az ünnepélyes megnyitó során Hámori Tamás, alapító-versenyigazgató hangsúlyozta, Vác a nemrég szigorított versenyrendezési feltételeknek is mindenben megfelelt és meggyőződése, hogy színvonalas viadalnak leszünk tanúi. A Menedzser Alapítvány vezetője, Pintér Balázs reményét fejezte ki, hogy sportszerű és színvonalas küzdelmekre kerül majd sor. Szalóczy Zsolt, klubtulajdonos azt emelte ki, megtiszteltetés számukra, hogy e verseny megrendezésével bekapcsolódhattak ebbe az országban egyedülálló versenysorozatba. Ezt követően Droppa Erika, versenybíró ismertette a sorsolást és a játékrendet.

A Szuper kategóriába nevezett  párok három csoportban mérték össze tudásukat. Az egyik csoport győztese a budapesti Horváth Sándor, Szabolcsi Gábor pár lett, a másikból a tavalyi döntő nyertese, a gyöngyösi Ludányi Zoltán és a nyíregyházi Szabó Zoltán kettős jutott tovább. A harmadik csoportban is a papírforma érvényesült, a kecskeméti Tóth Balázs és Fekete Zsolt került az élre, ugyancsak veretlenül. A negyedik elődöntőbe jutott résztvevő -, mint legjobb második helyezett – a hazaiak legjobbja, a váci Bantsik Leonyid és Hlavka Alex duó volt, akik azonban az elődöntőben a Ludányi párostól már sima vereséget szenvedtek. Annál nagyobb küzdelmet hozott a másik elődöntő, ahol a fővárosi pár a legminimálisabb különbséggel nyert a kecskemétiek ellen. Ugyanez ismétlődött meg a döntőben is, ahol Horváthék ugyanilyen szoros mérkőzésen és hasonlóan magas színvonalú találkozón győztek Ludányiék ellen. Figyelembe véve a győri idénynyitó tornán elért harmadik helyüket is természetesen jelenleg ők állnak a pontverseny élén.

Az Amatőröknél a vártnak megfelelően a gyöngyösi Bengyel Zsolt – Lőrincz Csaba páros kiemelkedett a mezőnyből, és nem találtak legyőzőre. A második helyen a budapesti Hegyesi László – Nogrády Norbert, a harmadik helyen az ugyancsak fővárosi Radnóti György – Horváth Viktor, és a váci Dr. Madudák István – Bognár Gábor kettős végzett.

A szuper kategóriában vigaszversenyre is sor került, amelyet a Szalóczy Zsolt – Kőhalmi Péter páros nyert meg a Dr. Vass Gábor – Dr. Szelényi Gábor és a Koplányi testvérek előtt (mindannyian váciak).

Az ünnepélyes díjkiosztás során a győztesek és helyezettek a győzteseknek járó serlegeken és a helyezettek érmein felül a Preciosa cseh kristálycég ékszereit, Chivas whiskyt, Palonyai pálinkát, a Piac&Profit ajándék csomagjait, valamint a Pauker Nyomda által készített művészi oklevelet kapták kézhez. A díjakat és az ajándékokat Hámori Tamás, Balázs Dávid, a Menedzser Alapítvány képviselője, valamint Droppa Erika adták át.

A versenyigazgató megköszönte Szalóczy Zsolt és Kőhalmi Péter szervező munkáját, Droppa Erika szakszerű versenybírói tevékenységét, valamint a húrozásokért felelős Szaniszló Róbert közreműködését. Köszönetet mondott a további támogatóknak, így a KPMG-nek, a Parfüm Line Kft-nek, a Dessewfy & Dávid és Társai Ügyvédi Irodának, az Óramű Kft-nek, a FOXCONN-nak, a Panda Security Hungary Kft-nek, a Viszlo Transz Kft-nek, továbbá a Danubius Hotels Zrt-nek. A viadal során az ITBusiness, a Behaviour, a Magyar Üzleti Világ, valamint a Piac & Profit üzleti magazinok aktuális példányai is elérhetők voltak az érdeklődők számára.

Az indulók közül többen jelezték részvételi szándékukat a Manager Open következő, a június 2-án megrendezendő tordasi menedzser tornájára.

http://manageropen.hu/

Előző cikkKomoly piaci igény van önjáró csévélőgépek gyártására
Következő cikkHosszútávon elkötelezte magát a Trans-Sped Csoport a tatai és tatabányai régió mellett

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here