Játékos nyári pihenés a Karos Spa-ban!

0

Zalakaros családbarát wellness szállodája egész évben várja kedves Vendégeit kényelmes szobáival, ínycsiklandozó gasztro különlegességekkel, óriási vízi birodalmával, melyben 5 beltéri és 2 szezonális kültéri medence, 7 szauna kínál megannyi mesés wellness élményt.

Ám ez még korántsem minden, hisz a Karos Spa-ban mindig igyekszik egy kis pluszt adni, melyhez mesés programok és családi kikapcsolódási lehetőségek színes tárháza járul hozzá.

Idén nyáron sem mondhatjuk, hogy a Karos Spa nem tölti meg a nyarat különleges programmal, hiszen megelevenedik generációk kedvenc építőjátéka, a Kockajáték LEGO® Játszóház. Itt lesznek a legújabb és legmenőbb építőkocka szériák, emellett pedig: küldetések, feladat megoldások, terepasztalok jármű építés… ahol megismerheted a LEGO® építés csínját-bínját!

Távirányítós LEGO® vonat – szabad pályaépítéssel, gyermek mozi, Kockajáték mini LEGO® bolt… Az élmény tehát garantált, ha családjával Ön is a Karos Spa-t válassza!

Foglalja le szállását közvetlenül a szállodánál, foglalási rendszerükön keresztül (https://karos-spa.hu/online-foglalas) és 15 % extra kedvezményt biztosítanak Önöknek az aktuális csomagajánlatokból.

Érvényes: 2017. december 28-ig. Promóciós kód: UV2017

Előző cikkMitől fognak hinni neked és felfigyelni rád?
Következő cikkSzerszámkészítőből „ragasztó-mágus”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here