Hosszútávon elkötelezte magát a Trans-Sped Csoport a tatai és tatabányai régió mellett

0

Évtizedes megállapodást kötött a Trans-Sped Csoport, mely értelmében 2029 januárjáig tovább fogják bérelni a régió központi telephelyét a Tatai Ipari Parkban. A lépés tovább erősíti a vállalat elköteleződését a térség iránt, ahol csaknem 200 fő számára biztosít munkalehetőséget.

„A Trans-Sped  szállítmányozási irodát működtet, valamint vám és raktárlogisztikai szolgáltatást is biztosít a térségben. Régiós központunk található a Tatai Ipari Parkban, ahol az 540 négyzetméteres, modern és korszerű irodaterület mellett 12.000 négyzetméternyi raktárterület is a rendelkezésünkre áll. A térségben csaknem 200 főt alkalmazunk és közel 50 ezer négyzetméternyi raktárkapacitással állunk a jelenlegi és jövőbeni partnereink rendelkezésére. A stabil, magas színvonalú munkavégzéshez alapfeltétel, hogy a feladat ellátásához szükséges infrastruktúra is mindenkor a rendelkezésünkre álljon. A Tatán, Tatabányán működő partnereink hosszútávú és magas szintű kiszolgálása mellett elkötelezettek vagyunk, ezért is döntöttünk az ingatlan vonatkozásában hosszú távra.– mondta Bátki Sándor operatív ügyvezető helyettes.

A Trans-Sped Csoport elkötelezett a térségben működő vállalatok magas színvonalú kiszolgálása mellett, ezért tíz évvel hosszabbította meg a tatai telephelyre vonatkozó bérleti szerződését.

A Trans-Sped Csoport

A komplex logisztikai kiszolgálással foglalkozó debreceni központú cégcsoport ma már közel 800 embernek ad munkát, éves konszolidált árbevétele pedig meghaladja a 18 milliárd forintot. A Trans-Sped Csoport 1990 óta van jelen a logisztikai piacon. A megbízók teljes körű logisztikai kiszolgálása érdekében a vezetőség nagy figyelmet fordít az erőforrások fejlesztésére, az új megoldások alkalmazására. Kiemelt figyelmet kap az árubiztonság növelése és a szakmai tudás állandó fejlesztése. Országos irodahálózatával, 185.000 m2-t meghaladó fedett raktárkapacitásával és 250-nél több közúti gépjárművével biztonsággal, rugalmasan és magas minőséggel áll a megbízók rendelkezésére.

(Fotó: tata.hu)

Előző cikkKüzdelmes mérkőzések a Manager Open váci versenyén
Következő cikk6 féle technológiával végeznek acél és alumínium bevonatolást

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here