Erdélyi vállalkozó kapta a 2016-os Év Példaképe Fődíjat

0

Wéber Tibor Rudolf erdélyi vállalkozó kapta a 2016-os Év Példaképe Fődíjat a Példakép Alapítvány által életre hívott vállalkozói pályázaton, melyet idén határon túli fiatal magyar vállalkozók számára hirdettek meg.

A fődíjat Potápi Árpád János, nemzetpolitikáért felelős államtitkár, dr. Balog Ádám, a fődíjat támogató MKB Bank Zrt. vezérigazgatója, és Valentínyi Katalin, a Példakép Alapítvány alapítója adta át a nyertes vállalkozónak – olvasható a Példakép Alapítvány blogoldalán.

Az Év Példaképe, Wéber Tibor Rudolf, a Weberbau Kft. vezetője azért alapította építőipari vállalkozását, hogy megfizethető, ám magas minőségű építészeti megoldásokat kínáljon a hozzá fordulók számára. Tevékenységi körük a garázsfelújításoktól, irodaházak építésén keresztül a város restaurációs munkálatainak ellátásáig terjed, de emellett egy típusház-építési programot is működtetnek. Ez utóbbi keretében négy családi ház változatot kínálnak vevőiknek, ezáltal téve egyszerűbbé az új otthon megteremtésének folyamatát. A minőségi munkának köszönhetően a Weberbau az értékteremtő, élményközpontú építkezés képviselőjeként él a köztudatban.

Potápi Árpád János elmondta, a 2016-os év a külhoni magyar fiatal vállalkozók éve volt. Hangsúlyozta, a Példakép Alapítvány idei 30 külhoni magyar fiatal Példaképének munkája és életútja egyértelműen megmutatja számunkra, hogy a szülőföld termékeny talaj, hiszen olyan fiatal magyar vállalkozók élnek és dolgoznak határainkon túl is, akik szülőföldjükön szeretnének boldogulni.

Valentínyi Katalin, a Példakép Alapítvány alapítója beszédében kiemelte, hogy az alapítvány egyik legfontosabb célja vált valóra azáltal, hogy a magyar sikertörténeteket már nemcsak  Magyarország határain belül, a magyarországi fiatal vállalkozók, hanem a Kárpát-medence minden magyarja között keresték.

Wéber Tibor Rudolf így nyilatkozik a cégéről, az értékeikről:

Versenytársainktól magatartásunk különböztet meg. Az igényesség saját magunkkal szemben határozza meg a csapat mentalitását. Az ügyfél, annak igényei és a szerződési feltételek tiszteleben tartása a saját magunkkal szembeni tiszteletből ered. Állandóan ügyfeleink igényeinek kielégítésére törekedünk és együtt optimális megoldásokat találunk annak érdekében, hogy a megrendelő meg legyen elégedve a munkánkkal és a Weberbauval való együttműködéssel.

Habár aránylag újak vagyunk a piacon, nagytapasztalatú mérnökeink vannak. Teljes csapattal rendelkezünk: tervezőmérnökök, kivitelező mérnökök, építési műszaki ellenőrök, építésvezetők, szakképzett munkások, akik együtt a Weberbau családot alkotják, ahogy mi azt nevezni szeretjük.

Forrás: szöveg és fotó részben a http://peldakep.blog.hu/

Előző cikkÚjra változott a költségtérítés szabálya
Következő cikkA cafeteria (nem) rejtett lehetőségei

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here