Egyedi elektronikai megoldások

0

Cégünk 1991-ben alakult kis családi vállalkozásként, mindösszesen 5 fővel. Jelenleg is 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként működünk, immár több mint 30 alkalmazottal, egy állandó K+F részleggel, ahol egyedi ipari megoldásokat fejlesztünk, gyártunk és tesztelünk.

Cégünk teljes szolgáltatást nyújt a tervezéstől – a gyártáson keresztül – a polcra kész termékekig és biztosítja készülékeinek távfelügyeletét, karbantartását garanciális és garancián túli szervizelését is.

Gyártunk saját fejlesztésű termékeket, mint amilyen a TARANIS termék családunk, amely egy intelligens lítiumos energiatároló rendszert takar, amit szolár rendszerek hatékonyabb üzemeltetéséhez fejlesztettünk, vagy a BELISSAMA LED fényrendszerünk, ami árban és tudásban is a vevő igényeihez szabható.

A saját termékeink mellett, cégünk gyártja és forgalmazza az „EFFEKTA” 19” rack rendszerű ipari szünetmentes tápegységeit és forgalmazza a teljes „EFFEKTA” termék palettáját, mint kelet-európai viszont eladó.

Ezen kívül egyedi megrendeléseket is kielégítünk, amikor a vevőnknek csak egy ötlete van, mi pedig azt, késztermékként megvalósítjuk a számára a tervezéstől, a gyártáson át a beüzemelésig.

A teljesség igénye nélkül 3 új terméket szeretnék Önöknek bemutatni címszavakban:

1/ Az AX inverter családunk, egy sziget üzemű szolár inverter, amely alkalmas 1 vagy 3 fázisú üzemmódra, párhuzamosítható és tiszta szinuszos kimenettel rendelkezik. Érdekessége, hogy napelem nélkül üzemeltetve úgy viselkedik, mint egy szünetmentes tápegység. Viszont kihasználva ezt a kettősséget kiváltható vele egy szerver szoba szünetmenetes védelme energia felhasználás nélkül. Hiszen a működéshez szükséges energiát a napelemekből nyeri és a TARANIS tároló rendszerünkkel kombinálva biztosítható a folyamatos energia ellátás.

2/ A rack-tower készülékünknél nem csak egy line-interaktív vagy egy online, dupla konverziós készüléket kapunk igen pénztárca barát áron, hanem még az a kényelmi faktor is adott, hogy használhatom önálló készülékként vagy helyezhetem szerver szobába rack szekrénybe és ezt nem kell a vásárlás előtt eldöntenem, mert a készülék univerzális.

3/ Az utcai LED megvilágítás talán elcsépelt témának tűnik, de mi ezt is felturbóztuk egy kicsit. Hiszen BELISAMA LED rendszerünk párosítva a lítiumos tároló rendszerrel garantálja a biztonságos közvilágítást, de több mint 80% energia megtakarítással.

A termékleírásokból remélem, kiderül, hogy mi folyamatokban gondolkodunk és nem csak az a célunk, hogy árban és minőségben egy kiváló terméket kapjanak a vevőink, hanem a termék hosszútávu üzemeltetése is hatékony és pénztárca barát legyen.

Tudja: Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

www.transcommers.hu

Előző cikkVevőorientáltság és fejlesztés egy csomagolástechnikai cégnél
Következő cikkNézz tükörbe! A jövőtervezés első lépése

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here