Édenkerti élmények a Karos Spa-ban

0

Zalakaros családbarát – wellness szállodája idén ősszel is várja Önt és kedves családját kényelmes szobáival, hatalmas wellness birodalmával, ínycsiklandó gasztronómiai élményekkel és persze a legjobb programokkal!

  • Ízleljék meg Önök is az ősz zamatát és persze a méltán elismert zalai specialitásokat! Emellett pedig a szálloda igazi magyaros hangulattal, remek programokkal készül elkápráztatni Vendégeit!
  • Az ünnepi hosszú hétvégén a Carmen Salsa tánccsoport tüzes, latin hangulatot idéz és egy különlegességgel készül Önöknek, de hogy mi is ez? Buli ruedákkal és animációval! Október 20-án pedig a hazai operett-világ legkedveltebb ikonja, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésznő, Oszvald Marika lesz a sztárvendég!
  • Az őszi szünetben a hotelben ismét a családi élményeké lesz a főszerep, kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a számukra legkedvesebb programokat. Itt lesz: Kiss Balázs bűvész-sulija, a Napsugár együttes, Farkasházi Réka és a Tintanyúl.
  • Az őszi szünet szenzációi pedig a kütyü-világ legújabb csodái lesznek: a virtuális világ kalandjaira hívogat majd a HTC Vive, sőt a vagány elektromos, kétkerekű járgányt, a Chilit is biztos „csípni fogják”!
  • Karácsonykor ünnepi díszbe öltözik a hotel, meghitt hangulattal, felejthetetlen élményekkel. Természetesen a programokról sem feledkezhetünk el! Többek között ellátogat a hotelbe a Fonogram díjas Gájer Bálint, az X-Faktor első női győztese Danics Dóra, elbűvöli a vendégeket a Corodini országos bűvészbajnokság I. helyezettje, Kiss Balázs, de ez még korántsem minden!

’20-as évekbeli szenzáció szilveszterkor… idén „felpörgetjük” a hangulatot, hiszen december 30-án megnyitja kapuit a Karos Spa Casino… rulett, black jack, minden mennyiségben. A hangulatról pedig a füstös hangú jazz énekes Szűcs Gabi, valamint a Stereo Swing gondoskodik! Itt az idő, hogy Önök is átéljék ezeket velünk!

További részleteket itt talál »

Előző cikkIndítsuk együtt a 2018-as évet! Ajándék a Karos Spa-tól
Következő cikkFókuszban a smart logisztika – jubileumi konferencia

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here