Duna Relax & Event Hotel**** – Ráckeve

0

Egy sikeres rendezvény megvalósításának alapfeltétele a jól megválasztott helyszín.

Konferencia szállodánk folyamatos fejlesztésével elértük, hogy Magyarország első IACC (International Association of Conference Centers) minősített rendezvényhelyszíne lettünk.

  • Folyamatos bővítéseink eredményeképpen, ma már több teremmel is várjuk vendégeinket. Legyen szó konferenciáról, sajtótájékoztatóról, csapatépítő tréningről, partnertalálkozóról, a cél minden esetben a résztvevők elégedettsége.
  • Technikai felszereltségünk, jó kigondolt kialakítású termeink az egyedi igényeket is kiszolgálják. Ugyan minden vállalat más és más, egyben viszont megegyeznek: eredményes munkát csakis tökéletes csapattal tudnak elérni. A Duna Relax & Event Hotel **** igazi támasz egy ilyen helyzetben: kreatív hangulatban, építő feladatokkal, lehetőségekkel várjuk a nyitott szemléletű vendégeket.
  • Vendéglátásban otthon vagyunk. Szállodánk étterme ízletes magyar és nemzetközi ételeket kínál a tartózkodás idejére. Kávészünet, ebéd és vacsora szolgáltatásaink fix menüsorral és egyéni igények szerint is elérhetőek.

A szállodáról:

A Budapesttől alig 50 kilométerre fekvő Ráckevén, a város szívében található, elegáns belső kialakítású Duna Relax & Event Hotel**** konferencia termeiben egyszerűen és tökéletesen megvalósítható bármilyen céges rendezvény. A szálloda ideális helyszíne több napos eseményeknek is, hiszen 47 otthonos és kényelmi extrákkal is felszerelt szobával várja vendégeit.

Előző cikkTÜNDÉRKERT HOTEL és Rendezvényközpont – Noszvaj
Következő cikkVégre nyár – Végre Oxigén!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here