Céges rendezvények egyedi természeti környezetben

0

A Hunguest Grandhotel Galya**** a Mátra, és az ország második legmagasabb csúcsán, Galyatetőn, 957 méter magasan, 5 hektáros park közepén, 129 db minden igényt kielégítő szobával különleges helyszínéül szolgál céges rendezvények, csapatépítő programoknak.

Távol a város zajától, az erdő közepén, ám a fővároshoz mégis közel – minden adott a hatékony munkavégzéshez, a nyugodt megbeszélésekhez, a tréningekhez – és a tartalmas kikapcsolódáshoz.

2009 márciusától Magyarországon egyedülálló körpanorámás, erkélyes, 300 főt befogadó, legmagasabb színvonalú technikával felszerelt, szekcionálható SZONÁTA terem szolgálja ki a konferenciákra, rendezvényre érkezőket.

A szálloda MÁTRA I., II. kisebb termeiben 30 illetve 25 fő széksoros elhelyezését tudjuk biztosítani, kisebb üzleti összejövetelek, rendezvények lebonyolításához ajánljuk.

Az egész napos megbeszélések, értekezletek végén jár a jól megérdemelt kényeztetés. Mi sem alkalmasabb erre, mint egy kellemes fürdőzés a wellness részlegben, és a Kékestetőre néző kültéri élménymedencénkben.

Wellnessünk mottója a megújulás. Infraszauna, frissítő masszázs, szolárium, kültéri rönkszauna, várja minden kedves vendégünket.

Többféle ingyenes, animátoraink által szervezett programot kínálunk, legyen az egy, a hegység állat- és növényvilággal megismertető erdei séta, éjszakai fáklyás túra, nordic-walking, vízi aerobic, reggeli torna.

Ha szeretnék a tréninget egyedi, a Mátrához kapcsolódó élménnyel gazdagítani, különleges programokat is kérhetők, mely feladatok során egységessé kovácsolható a társaság.

Konferenciáját, csapatépítő tréningét, egyéb céges rendezvényét tartsa meg egyedi természeti környezetben, 5 hektáros park közepén fekvő négycsillagos szállodában:

  • 300 fő befogadására alkalmas konferencia terem
  • 4 légkondícionált szekció terem
  • Panoráma étterem Kékestetőre néző kilátással
  • Már 10.500 Ft / fő / éj ártól félpanziós ellátással, kedvezményes terembérlettel

Elérhetőségek:
Hunguest Grandhotel Galya ****
3234 Galyatető, Kodály Zoltán sétány 10.
Web: https://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/galyateto/hunguest_grandhotel_galya/
E-mail: grandhotelgalya@hunguesthotels.com

Előző cikkVállalati devizaügyletek: SPOT és FORWARD
Következő cikkOXIGÉN HOTEL **** Superior– Noszvaj

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here