Akik szövetségre léptek egy közös ügyért

0

Az elmúlt két alkalommal egy magyar gyártó, egy magyar szolgáltató példáján keresztül mutattam be önnek, milyen hatása van egy cég versenyképességére a hozzáadott érték. (fotó: techmonitor.hu)

Íme, most a multik összefogására mutatok egy példát:
ADAMOS (ADAptive Manufacturing Open Solutions) néven a DMG MORI, a Dürr, a Software AG, a ZEISS és az ASM PT által jött létre egy stratégiai együttműködés az Ipar 4.0 és az IoT technológiák fejlesztésére – olvasható a techmonitor.hu oldalán.

A szövetség célja, hogy az összefogással németországi és nemzetközi szinten is elismertté váljanak, és további cégeket vonjanak be az együttműködésbe.
Az ADAMOS kimondottan a gépépítők és gyáralapítók igényeire, illetve az ügyfeleik szükségleteire fókuszál: a nyílt ADAMOS IIoT platform szabadon hozzáférhető, és összegyűjti a friss IT technológiákat, illetve az ipari tudást. A mérnöki szolgáltatóknak lehetőséget biztosít arra, hogy könnyen, gyorsan és hatékonyan szállítsanak kipróbált és tesztelt digitális hálózati alkalmazásokat a vevőiknek.

Ha a multik is ilyen fontosnak tartják a versenyképesség érdekében az összefogást, ami alapja lett egy közös fejlesztésnek, akkor mi magyar vállalkozók, kkv vezetők még inkább tanulhatunk tőlük – elsősorban hozzáállást!

Önnek milyen hozzáadott értéke van?
Milyen fejlesztéseket tervez 2018-ban? Azokhoz milyen együttműködésekre volna szüksége?

MOST ÖNÖN A SOR!

ÉRJEN EL hozzáadott értékkel és együttműködésekkel nagyobb profitot, több minőségi vevőt, versenyelőnyt, illetve hatékonyabb működést!

Ha ön ipari cég (gyártó, kereskedő), akkor ezt a módszert ajánlom »

Ha ön szolgáltató, akkor ezzel érdemes megismerkednie »

Előző cikkAkinek egy különleges üzleti modell hozott fejlesztéseket és jó együttműködéseket
Következő cikkKiváló kommunikáció és brandépítés egy nagykanizsai cégtől

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here