A siófoki viadal eredményei

0

A kilenc regionális versenyből, valamint a budapesti döntőből álló XIV. Menedzser Teniszbajnokság a budapesti viadalt követően ezúttal Siófokon folytatódott. A korábbi jól bevált helyszín átépítése miatt a torna új helyen, a helyi Spartacus hangulatos klubjában került megrendezésre. A négy salakos pálya most is kevésnek bizonyult, így szükség volt a Magistern Hotel melletti két pálya igénybe vételére is. Ezúttal a helyi klubokon kívül Agárdról, Budapestről, Egerből, Kecskemétről és Vácról érkeztek párok, hogy megmérettessék magukat a nyári melegben.

Az ünnepélyes megnyitó során Hámori Tamás, alapító-versenyigazgató, a hagyományos résztvevők mellett, több új párost is üdvözölt. Külön gratulált Hegyesi Lászlónak, aki a múlt héten Szardínia szigetén a Szervátültetettek Európa bajnokságon képviselte a magyar színeket és három bronz érmet szerzett. Egyúttal bejelentette, hogy  Krisztik Anikó, korábbi neves versenyző, a Bemer Orvostechnikai Eszköz tanácsadója a pesti fordulóhoz hasonlóan itt is vállalta, hogy a teljesítménynövelést elősegítő készülék bemutatásán kívül az antioxidáns szintet megállapító személyes méréseket végez majd az éppen pihenő menedzsereken. Ezt követően megköszönte a helyi szervező, Gyarmati László munkáját valamint azt, hogy a Lido Home ingatlan cég, a Balaton térség legnagyobb ilyen vállalkozása, helyi főszponzora lett az eseménynek. Végül Hámori Tamás ismertette a sorsolást és a játékrendet.

A Szuper kategóriában induló menedzserteniszezők körmérkőzés formájában döntötték el a sorrendet, azaz minden pár játszott a másikkal. A kategória győztese a budapesti Merkantil Bankos Hegyi Zoltán, és partnere Lászka Milán lett, ezzel megismételték az előző, a pesti tornán aratott győzelmüket. A második helyet a dr. Telek János és Machán Frigyes alkotta kettős szerezte meg. A harmadik, a szintén pesti Jakócs György – Derossi Marcel pár, míg a negyedik az agárdi Szabó Balázs – Szily Péter kettős lett.

Az amatőr kategóriában három csoport jött össze. Az elsőben a szegedi Lajos Attila – Török Gábor  duó, a másodikban az egri id. Hegyi József – Barta Gábor kettős, a harmadikban pedig a siófoki Deák Tamás – Pinczés Gábor páros lett veretlenül az első. Hozzájuk csatlakozott, mint legjobb csoport második, a Hugyák Ádám – Körmendi Gábor, szintén siófoki vállalkozókból álló pár. Az elődöntőben a Deák pár a szegedieknél, az id. Hegyi – Barta páros a Hugyák-Körmendi párosnál bizonyult jobbnak. A Deák- Pinczés pár végül a döntőben rendkívül szoros mérkőzésen győzte le az egri duót.

A vigaszdíjat ugyancsak a helyiek párosa, Talabér Tibor – Nagy Árpád nyerte meg, a döntőben a budapesti Németh Antal – Fasang Márton párost múlták felül. Itt a mezőny egyetlen női párosa a budapesti Sallai Anikó a kecskeméti Gyenes Katával ezúttal helyezetlenül végzett.

A verseny befejeztével Gyarmati László megköszönte a rendezvényt támogató hely cégek támogatását, akik a díjazáshoz értékes felajánlásokkal járultak hozzá. Ezek a Balatoni Hajózási Zrt., a Party Szálló , a Galérius  Fürdő, a Balaton-parti Kft., a Royal Pékség, a Calypso Café, a Lila Akác vendéglő és a Siófok-térségi Helyi Érték Egyesület voltak.

Az ünnepélyes eredményhirdetéskor a díjakat Hámori Tamás, Pintér Balázs, a Menedzser Alapítvány vezetője és Gyarmati László adta át. A központi szponzorok ajándékai közül a szuper kategória győztes párja – kupán kívül – 1-1 üveg Panyolai pálinkát kapott díjként, míg a második helyezettek az Extrametál termékét, a híres svájci bicskát vehették át. Az amatőr kategória első helyezettje Chivas whiskyvel és serleggel lett gazdagabb. A további helyezettek és a sorsolás nyertesei Béres termékeket, a Panda Security Kft. szoftverjét, a Piac & Profit ajándék csomagjait, valamint a Pauker Nyomda által készített művészi okleveleket kapták kézhez.

A versenyigazgató köszönetet mondott a további támogatóknak is, nevezetesen a KPMG-nek, a Parfüm Line Kft-nek, a Dessewfy & Dávid és Társai Ügyvédi Irodának, az Óramű Kft-nek, a Viszlo Transz Kft-nek, a Foxtron-nak, továbbá a Danubius Hotels Zrt-nek. A torna során olvashatók voltak a következő üzleti lapok: az IT Business, a Behaviour, a BOOM, valamint a Piac & Profit és a Magyar Üzleti Világ aktuális példányai.

Az indulók közül többen jelezték részvételi szándékukat a Manager Open következő, július 14-én  Salgótarjánban megrendezendő újabb regionális menedzser tornára. A siófoki viadal fotói a www.manageropen.hu honlapon, a rendező klub  weboldalán, valamint a Facebookon egyaránt megtekinthetők.

Hámori Tamás
Versenyigazgató

Előző cikkKreativitásunk teremtette meg a biztos hátteret a cégünknek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here